Futószőnyeg d

Nézet:
Sorrend:

Otthonod hideg padlójának komfortosabbá tételéhez használj bátran futószőnyeget!

 

A futószőnyegnek nem csak dekorációs szerepe van otthonunkban. A futószőnyeg segítségével folyosónk padlója nem lesz hideg, mert a kellően vastag szőnyeg melegséget áraszt. A futószőnyeg méreteit tekintve igazán jól beillik akár a keskenyebb folyosókra is, így ott sem nélkülözni a szőnyeg adta komfortérzetet.

A futószőnyeg többféle színben és méretben kapható webáruházunkban. Van, amelyiknek csak a szélessége adott, és a hosszúsága a szükséges méretre vágható. Ez egy nagyon praktikus megoldás, ha neked épp nem megfelelő a kész futószőnyeg mérete. Viszont ezeket mielőtt elnyeri otthonodban a méltó helyét, célszerű beszegetned, mert a 2 keskenyebb oldala vágva van. Szegés után esztétikusabb megjelenéssel fog minden tekintetet magára vonni.

Ha nem szeretnél a futószőnyeg beeszegettetésével bajlódni, akkor válassz bátran készre szegett futószőnyegeink közül. Ezek adott méretekkel, méghozzá 80 cm széles, 3 méteres hosszúsággal rendelkeznek. Így ezzel már nincs több dolgod, csak el kell helyezni a padlón és élvezni a futószőnyeg nyújtotta látványt és melegséget.

A futószőnyeg zajcsökkentésre is kiváló. Ha panelban vagy társasházban laksz, akkor a szomszédok is hálásnak lesznek ha folyosódon futószőnyeg csökkenti a zajt. Ez főként azoknál célszerű, akiknél gyermek van. Így nem kell az alattatok lakónak hallgatnia, hogy gyerkőcödnek jelenleg éppen a labdázás nyújtja a legnagyobb örömet.